Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 или Хонда Акорд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Не си взимай нов внос, по-добре от форума - безплатен съвет!
    Да по добре е колега, но вече нямам вяра на никой.Като си купувах миналата кола миналата година по това време някаде, уж познат беше и нали ме разбираш.Колата беше жвете по неговите думи, но нямаше и след седмица се започна да вися по сервизите.Не казвам че всички са така но ........
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Първоначално публикувано от jordan_kn Покажи съобщение
      ами сега като слагам газ ще трябва да сменя задължително свещите... да видя с колко пари ще остана и тогава ще видя от коя марка да взема...Но иначе и аз мисля че скъпото оправдава цената.По-добре нещо по-качествено да взема.
      Мойте са Шампион 100 лева 8 броя
      Ангренажния комплект е - 140 лева 2 ролки и ремък
      масления филтър - 25 лева
      Маслото е 42 лева 5 В 40

60 лева ми е смяната на ремъка и ролките
      поленов филтър - 15 лева

това е не е скъпо просто има и дерачи особено тея в Люлин - Фиат ,Алфа , Ланча, Дукато дето по радиото ги рекламират извинете за спама ама се ядосах оня ден ....
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Не знам, но въпросните постоянно ме следят и ми слагат рекламни флаери на чистачките!!! То не бе на кино АРЕНА, в паркингите на МОЛ-овете итн!!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колега,Сандо какво е това масло за 42 лв.Мойто е 36 лв за литър!!!!

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            и какво става.имам наблюдение върху такъв акорд, първоначалното обслужване беше около 500 лв с труда.все пак е кола на 10-15 години. производители на части колкото искаш. твоята алфа само с рикамби ли я ремонтираш.156-цата обаче доста повече ми харесва.
            греда!
            Моята алфа наистина я ремонтирам само с рикамби. Не правя компромиси със свещи, дебитомери, сонди, накладки. Хората които ме познават могат да го потвърдят. Ще се повторя от един друг пост но от толкова време каране на "Алфа Ромео"( Качих се на първата си Алфа 1992 год) съм се убедил че тази кола, за да те радва си иска оригинални части, и качествени консумативи.
            Изборът за това какви части да слагаш си е индивидуален.
            Сори, че избягах малко от темата!
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

А я ми кажете на дисплея на алфите има ли индикация за колко км ви остава гориво
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                А я ми кажете на дисплея на алфите има ли индикация за колко км ви остава гориво
                Леле,леле,леле
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
                  Леле,леле,леле
                  Какво бе колега .Аз не питам за стрелката където ти показва показанието на резервоара, а има ли показание на бордовия компютър колко км си изминал с този бензин в него и за колко км ти остава
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Зависи от модел,год. на производство .....

Честно да ти кажа май незнаеш какво искаш.....
                    И дали въобще искаш нещо или просто си уплътняваш времето с писаници във форума.....

Не се обиждай но такова е впечатлението след като се проследят мненията и въпросите ти
                    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Аз знам какво искам но да видим дали ще го намеря като тръгна другата седмица да взимам нещо
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Какво бе колега .Аз не питам за стрелката където ти показва показанието на резервоара, а има ли показание на бордовия компютър колко км си изминал с този бензин в него и за колко км ти остава
                        МОята кола го има това като екстра.., но аз не я ползвам. Никога не се доверявам на тия показания...Гледаш стрелката (която и тя понякога лъже) и това е... Ако екстрите са ти толкова критерии за купуването на кола...Вземи си ЕС класа набор 96-7...
                        Мен, ако питаш...Гледай колата да е читава и да върви без после всеки месец да си в бокса....От там една кожа, климатроник, абс и 150 коня са абсолютно всичко необходимо
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз знам какво искам но да видим дали ще го намеря като тръгна другата седмица да взимам нещо
                          От 2003 нагоре показва и колко гори като се движиш ама мен това не ме касае важното като натиснеш педала да те лепи другото не е вжно ...... от 2003 нагоре алфите са по 8000 до 14 000 сносни говориме не нов внос .....

Заводската музика и е много добра аз съм с нея + бас каса
                          получава се 6 + 1 много злобно е ....
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

АЛФААА. преди да зема алфата гледах един акорт 2.0 тди и неможеше да стъпи на малкия болт на алфата

Comment

Ей сега влязох в мобиле-то и разгледах няколко хонди .
                              То голяма скука бе ...!!!
                              Няма място за сравнение с красавицата 156!
                              ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщение
                                Ей сега влязох в мобиле-то и разгледах няколко хонди .
                                То голяма скука бе ...!!!
                                Няма място за сравнение с красавицата 156!
                                Ами явно на никой не му се продава Акорда, затова има повече алфи, но и аз ще се присъединя към вас въпреки всичко
                                Alfa 156, 2.0 TS
                                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                                X